– forventes gennemført senere på året.

På baggrund af den seneste corona-udvikling har Bordtennis Danmark besluttet at udskyde senior-DM i Odense i begyndelsen af marts til et senere tidspunkt.

Beslutningen er truffet med forståelse fra arrangørklubben OB, der afsøger muligheder for at gennemføre det traditionsrige DM på et andet tidspunkt før eller efter sommerferien.
De mange aktuelle restriktioner udfordrer spillernes muligheder for at forberede sig optimalt, og arrangørklubben og forbundet er ligeledes udfordret i forhold til muligheder forberede et godt arrangement for alle deltagende spillere, dommere, ledere og tilskuere.
BTDK’ direktør Martin Lundkvist udtaler: ”Som forbund er det vigtigt, at vi tager ansvar for ikke at bidrage til smittespredningen, derfor udskyder vi senior-DM. Derudover er vi meget interesserede i, at spillere og arrangører kan forberede sig bedst muligt, så DM fastholder sin status som et af årets vigtigste begivenheder”.

OB og BTDK er i den kommende periode i løbende dialog om corona-udviklingen og vurderer mulighederne for at lægge nye DM-datoer fast.

Når de nye datoer er på plads, vil de straks blive meldt ud.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: Martin Lundkvist
Kontaktperson tlf.: 40 70 99 99