– den danske mester i spil med sandpapirsbat Benjamin Sørensen er udtaget til World Ping Pong Masters.

På billedet Benjamin Sørensen ved World Championship of Ping Pong 2020. Foto: Facebook.

Silkeborg BTK’s Benjamin Sørensen er som eneste dansker udtaget til at skulle deltage i nytænkningen World Ping Pong Masters (spil med sandpapirsbat), der afvikles i Ricoh Arena i engelske Coventry i weekenden den 23.- 24. januar. Udtagelsen sker på baggrund af seneste tre års resultater ved World Championship of Ping Pong (spil med sandpapirsbat).

”Jeg glæder mig helt vildt”, siger Benjamin Sørensen, da jeg fanger ham på telefonen, mens han er ved at læse op til eksamen.

”Jeg kunne godt tænke mig en revanche mod Gavin Rumgay” (billedet herunder), siger Benjamin Sørensen, der ved WCPP i januar 2020 tabte i 1/8-finalen til skotten, der vandt med 15-14 i tredje- og afgørende sæt – altså på afgørende bold!
”Det var et hårdt nederlag, som har givet et par søvnløse nætter”, fortæller Benjamin Sørensen, der også i 2019 spillede sig frem til 1/8-finalen ved World Championship of Ping Pong, der i år er blevet aflyst, da man ikke har kunnet afholde kvalifikationsturneringer rundt omkring i verden for at finde de 64 deltagere.
Datoen er fastholdt og WCPP erstattes derfor i år af World Ping Pong Masters, der ”kun” vil have i alt 24 af verdens bedste spillere med sandpapirsbat til start i et knockout-format med det populære Golden Buzzer Power Play (dobbeltpoint) i spil.